Момиче Ластик

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Логически >

Момиче Ластик

Момиче Ластик Изображение
Мини през точките в играта с момичето ластик и стигни до изходния портал.  

Използвай мишката за разпъване и изстрелване на ластика.  
2
Гласувай: 
 3.5 (6 гласа)

Игри ревю

>

Флаш игри - Ластик

Флаш игри - Ластик Ластик (Sling) е забавна онлайн флаш игра. В нея вие играете с един симпатичен ластик, който може да подскача и да рикушира в стените. Ластиците са пазители на елементите, които поддържат равновесието в техния свят. Ако само един от елементите им бъде откраднат, това може да бъде пагубно. За нещастие зли същества от друго измерение идват и взимат един от ценните елементи. Това ще доведе до пълно разрушение, освен ако не помогнеш на ластика да намери откраднатия елемент. Играта се състои от много нива, в които ластикът трябва да премине през всички бели полета, за да отвори портала и да може да излезе през него. Има много...
Прочети още

Изпрати на приятел

Момиче Ластик

/

Slingette

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Момиче Ластик (Slingette).

Момиче Ластик (Slingette) е онлайн флаш игра от категория Логически.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Момиче Ластик (Slingette) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта има 7 части: Ластик, Ластик младши, Леден ластик, Леден ластик младши, Огнен ластик, Момиче Ластик, Хелоуин ластик.

Играта е добавена от blade и е играна 3K пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Много трябва да се чака, докато тръгне Wink
Отговори Харесва ми
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es