Татъл и Тейл

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Аркадни >

Татъл и Тейл

Татъл и Тейл Изображение
Татъл и Тейл Голямо изображение
Играй с близнаците Татъл и Тейл и спри злия магьосник в играта. Магьосникът иска да вземе душите на техните роднини. Ти не трябва да му позволяваш да постигне своята цел. Скачай и използвай своите сили, за да елиминираш враговете в играта. Събирай скъпоценните камъни, които ще ти помогнат в твоето пътешествие.  

Използвай стрелките за движение, A за скок и двоен скок, S и D за атака.  
Гласувай: 
 1.5 (2 гласа)

Изпрати на приятел

Татъл и Тейл

/

Tattle and Tale

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Татъл и Тейл (Tattle and Tale).

Татъл и Тейл (Tattle and Tale) е онлайн флаш игра от категория Аркадни.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Татъл и Тейл (Tattle and Tale) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от nana и е играна 310 пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es