Драгон Бол Z срещу Наруто

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > Бойни >

Драгон Бол Z срещу Наруто

Драгон Бол Z срещу Наруто Изображение
В тази игра героите от Драгон Бол Z и Наруто ще премерят своите бойни умения. Избери си боец измежду Гоку, Наруто и Саске и се бий срещу противниците си. Играта може да се играе и от двама играчи едновременно.  

Играч 1 използва стрелките за движение, 1 за атака, 2 за скок, 4 за умение, 5 за завъртане. Играч 2 използва W, A, S и D за движение, J за атака, K за скок, U за умение, I за завъртане. Използвай enter за пауза, виж инструкциите в играта за подробно описание на възможните комбинации от удари.  
Гласувай: 
 3.5 (2 гласа)

Изпрати на приятел

Драгон Бол Z срещу Наруто

/

Dragon Ball Z vs Naruto

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Драгон Бол Z срещу Наруто (Dragon Ball Z vs Naruto).

Драгон Бол Z срещу Наруто (Dragon Ball Z vs Naruto) е онлайн флаш игра от категория Бойни.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Драгон Бол Z срещу Наруто (Dragon Ball Z vs Naruto) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от bieber и е играна 975 пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es