Ариел ново бебе

Chat
Игри онлайн
Facebook Twitter
Игри онлайн > За момичета >

Ариел ново бебе

Ариел ново бебе Изображение
Ариел е бременна и русалките са й организирали парти за да посрещнат новото й бебе. Помогни на бременната Ариел да отвори всички подаръжи. След това заведи Ариел на доктор и й направи снимка, за да видиш дали бебето на малката русалка се чувства добре. Ариел има нужда да яде здравословна храна и трябва някой да се погрижи за това. В тази игра ще имаш възможност да помогнеш на Ариел да роди, когато тя усети, че бебето идва. Помогни на Ариел да диша и да напъва често, за да може да роди лесно. След като Ариел роди своето бебе можеш да го облечеш в прелестни бебешки дрехи за русалки. Малката русалка Ариел ще бъде много щастлива, когато вземе своето красиво новородено бебе в своите ръце.  

Използвай мишката за игра.  
1
Гласувай: 
 5 (1 глас)

Изпрати на приятел

Ариел ново бебе

/

Ariel New Baby

Твоето име:
Твоя e-mail:
E-mail адрес на твоя приятел:
Първата буква от азбуката:
Играй онлайн Ариел ново бебе (Ariel New Baby).

Ариел ново бебе (Ariel New Baby) е онлайн флаш игра от категория За момичета.

Ако мислиш, че тази игра ще се хареса на твой приятел или познат, може да му я изпратиш, като използваш формата за изпращане вляво.

Ако харесваш тази игра, можеш да я оцениш с оценка от едно до пет, използвайки звездите в описанието.

Регистрирай се безплатно или влез в профила си, за да можеш да добавиш играта Ариел ново бебе (Ariel New Baby) в Любими игри чрез бутон "Любима игра", за да я намериш по-бързо в личната си страница с Любими игри, ако искаш да я играеш отново.

Играта е добавена от bonibon и е играна 392 пъти.

Регистрирай се, за да може да пишеш коментари в сайта.
Игри онлайн - Всички права запазени © 2008 - 2017 flashigri.org
Flashigri.org е интернет сайт за онлайн игри. Тук можете да играете много безплатни игри, подредени в различни категории, включващи екшън игри, пъзел игри, игри за момичета, бойни игри, състезания, спорт.

Намерете тук най-добрите онлайн игри. Нови игри онлайн се добавят всеки ден. Можете лесно да намерите игра, която харесвате. Потърсете в категориите с игри, за да намерите вашите любими игри.

Тук също можете да намерите стратигически игри, игри за деца, обличане, гримиране, приключения и други интернет игри. Играйте онлайн игра с различни известни герои, игра с топка, игра с коли, игра с мотори, игри супер марио, вампири, роботи.

Играйте много безплатни флаш игри онлайн. Игрите онлайн са чудесен начин за развлечение и развиване на различни логически умения. Забавлявайте се с нашите безопасни за деца браузър игри. Ние правим всичко възможно, за да поддържаме сайта чист.

Всички логота и изображения, използвани в този сайт, са запазена марка на техните притежатели.
bg ru en fr es